Vinn på gratis skraplotter utan att satsa en krona

Men först en del om skraplottens historia innan gratis skraplotter

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion utav av forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller varierande antal) utav samma vinstsummor.

Om detta händer vinner spelaren detta belopp.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flera annorlunda sätt att vinna på ett kort.

Det är främst sedan pappers- skraplotter introducerats på internet som spelbolag som ComeOn och andra skänker spelsugna möjlighet att experimentera avgiftsfri skraplotter.

Skraplotter finns i en antal olika utföranden samt varianter.

Alla lotteriföretag som är verksamma i Sverige har tagit fram åtminstone en skraplott var som de marknadsför på olika fason.
Det gemensamma allmän skraplotter är att de innehar ett ej genomskinligt ytskikt utav plast.

Det är detta plastskikt som lottköparen ska raspa med assistans utav sin nagel, ett arbetsredskap alternativt som fallet är när man spelar online med så kallade digitala skraplotter, låta datorn göra det.

När plastskiktet har skrapats bort från lotten visar det sej om det är en vinstlott eller inte.

Om man jämför med de vanligaste pappers- skraplotterna som Tretal, Tiokronorssedel och Sverigelotten, Skrap-Bingo, Skrap-Labyrint och Skrap-Pyramid så har några av de populäraste online spelportalerna som MrGreen, Betfred, Betbet,ComeOn, Cherry, CasinoEuro, och även det idag totalt omkörda Svenska Spel har kanske hundratalet annorlunda typer av skraplotter.

Samtliga spelportaler erbjuder på lite annorlunda sätt helt gratis skraplotter.

Man surfar in på någon av ovanstående portaler (med fördel använder du Google för tillgängliga hela adressen).
Så väljer man någon utav alla de gratis skraplotter man tycker verkar vara fängslande.
Börjar raspa ruta för ruta för maximal spänning eller om du innehar bråttom att vinna så väljer du alternativet “Skrapa alla” där alla rutor skrapas direkt av “datorn”.

Några av fördelarna med att köpa skraplotter online är att det går snabbt samt att det är lätt.
Samt – ej att förglömma -, den eventuella vinsten sätts in direkt på spelarens konto.

Den lirare som innehar en del “gamblerblod” i sig kan sedan välja ett val “Vinstfördubblaren” spom kan ge mycket bra klirr i kassakistan.
Riktigt spännade blir det när alla skrapade rutor innehar fyrklöver för detta kan ge vinster opp till 11 miljoner alternativt 55 ooo kronor om året!

När du satsar går det att satsa så en del som 5, 50 kronor och avsluta opp till så mycket som 225 kronor per bit, och ju högre summa du satsar desto flesta slantar kan man vinna.

Om man är nervös alternativt orolig att starta spela på nätet så skall man kunna att de flesta spelbolagen (kanske med ComeOn i spetsen) innehar mycket bra hjälpfunktioner på sina hemsidor och som om det inte räcker så kan du eposta eller ringa till deras support, vissa utav dem innehar till och med så kallad “live chat” som är öppen dygnet runt.

Alla spelportaler på internet innehar jättehäftig och snygg grafik och det gör ju inte spelen mindre attraktiva alternativt dramatisk, vinner man desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna varje månad på en gratis skraplott så borde din dag vara räddad.


Klicka på bilden för gratis skraplott

Är man så tursam med krastis skraplotter?

Kanske måste man som en speciell anka bona opp en turkrona samt bevilja den vara med!