Var med om upplevelsen som kommer med skraplotter online

Skraplotter finner man enkelt via diverse spelsajter online som erbjuder dig det mesta inom onlinespel.

Vad är en skraplott

En skraplott är en lottsedel som kan ge dig stora vinster vid skrapning. Spelet går ut på att man ska skrapa bort ett ogenomskinligt skikt som ligger på lotten, under skiktet finner man symboler eller nummer. Om man skulle få tre matchande nummer eller symboler vinner man en vinst. Beroende på den skraplott man köper och spelar, kan man vinna allt från några kronor till flera miljoner kronor i vinst.

Förr fanns dessa svenska skraplotter endast tillgängliga via diverse butiker, men under 90-talet utvecklades dem även till så kallade digitala skraplotter som man kunde köpa och spela via nätet. Man kan finna ett stort antal olika spelbolag nuförtiden som säljer olika populära skraplotter online, såsom spelsajterna ComeOn.com, Svenska Spel och Staybet Spel.

Det finns flera av dessa spelsajter online som även erbjuder sina besökare att spela gratis lotteri, så att de kan testa att spela skraplotter och se vilka de vill spela på riktigt senare, när man satsar lite pengar.

Det finns även de spelbolag online som erbjuder sina nya kunder gratis skraplotter som kan leda till vinster, när man registrerar ett nytt konto på deras hemsida.

Det finns flera platser att välja mellan och det handlar om att finna den som har alla de roliga spel som du vanligtvis skulle ha spelat. Testa dig fram för att finna den rätta för dig. Du kan även läsa på visa sajter, olika kommentarer från spelare som har tidigare spelat på den spelsajt som du är intresserad utav.

Kolla all information innan du väljer en spelsajt där du vill spela, såsom vilka kreditkort som accepteras och om de tar emot banköverföringar.

En av de mest använda spelbolag online i Europa är ComeOn.com. De har varit igång sedan 2001 och har utvecklats till en stor känd spelsajt som har alla sorters onlinespel för sina kunder. Några av de spel som man kan ta del utav är bland annat olika spelautomater, deras Casino och Lotter.

Under Lotter finner man en lobby som är fylld med olika roliga skraplotter som man kan spela på direkten. Jämfört med lotterier i olika butiker kan man skrapa sina t.ex. triss lotter direkt online, när man har ett konto registrerat på spelsajten, för ens chans på en stor triss vinst.

Hos Bettson är det bara att välja lotteriet man vill skrapa i lobbyn, sedan skickas man direkt till spelet. Där är det bara att följa de instruktioner som ges för att börja spela ditt lotteri. Ett lotteri som även kommer med en snygg interaktiv grafik och ljud, något som du inte skulle ha upplevt i en vanlig butik.

Skrapa din triss lott online, såsom en Triss, Trissen eller Stor Triss, för din chans på en trisslott vinst. Känn av hur enkelt det är att börja spela direkt och ta del av de fördelar som medföljer. Bland annat får du din vinst skickad direkt till ditt spelkonto, men du kan även använda din vinst direkt för att köpa nya lotterier på sajten.

Skrapa dina skraplotter direkt via nätet, du har ett stort antal spelsajter att välja bland, med alla dina favorit lotter tillgängliga.