Välj t.ex. ComeOn, när du vill skrapa gratis skraplotter

Att skrapa gratis skraplotter är något som har blivit möjligt sedan det kom skraplotter online.

Förr köpte man och skrapade sina skraplotter i sin närmaste butik. De första skraplotterna kom ut på marknaden under 70-talet i Massachusetts, i USA. Spelet gick ut på att man skulle skrapa bort ett ogenomskinligt skikt som fanns på en lottsedel. Skulle man skrapa fram tre liknande siffror eller symboler vann man en vinst.

Några av de vanligaste svenska skraplotter som man kan finna i en butik är t.ex. olika triss lotter såsom Triss och Trissen.

Triss

Denna triss lott går ut på att man ska skrapa ett lotteri och om man får tre liknande nummer på sin lott, vinner man en triss vinst. En trisslott vinst kan vara upp till 15 miljoner kronor. Lotteriet kom ut för första gången under år 1986 och blev en stor hit direkt. Den kostar normalt endast 25 kronor.

Under 90-talet utveckla man skraplotter till så kallade digitala skraplotter, som man kunde finna via diverse spelsajter online. De kom tillsammans med en interaktiv grafik och ljud, som skapa en helt ny upplevelse för den som spela.

Det finns flera olika spelbolag online som erbjuder en allt inom onlinespel. Man kan bland annat skrapa lotter, spela i Casino och spela diverse spelautomater.

En av Europas största spelsajter är ComeOn.com, de har funnits online sedan de först startade sin tekniska utveckling under år 2001.

Bettson erbjuder en flera avdelningar med alla sorters onlinespel. Men en av de mest besökta avdelningar hos sajten, är deras Lotter avdelning. Hos Lotter finner man ett stort utbud av flera olika sorters lotterier i lobbyn som man kan köpa, men det finns även gratis skraplotter. Man kan spela t.ex. en Fantasi skraplott, Sport skraplott eller Klassisk skraplott.

Men innan man börjar skrapa sin favorit skraplott kan det vara bra att först skapa ett konto på Bettsons sajt. Ett konto gör det möjligt för dig att bland annat ta emot det roliga erbjudandet av två gratis skraplotter som varje ny spelare får när de skapar ett konto hos dem. Dessa gratis skraplotter har ett värde på 40 kr tillsammans och kan leda till en stor vinst.

Men ett konto gör det även möjligt för varje spelare att få den vinst som man vinner, skickad direkt till sitt spelkonto på sajten. Vinsten man vinner kan även användas direkt för att köpa och spela skraplotter igen.

Bettson erbjuder även sina kunder skrap av gratis skraplotter, även om man inte har ett konto. Man kan välja att skrapa gratis skraplotter när man än känner för att spela lite under dagen. För att ta del av denna sköna tjänst, går man till lobbyn och väljer en lott man vill skrapa. När man har tryckt på en lott kommer en ruta att dyka fram på skärmen. Denna ruta frågar bland annat om man vill logga in på sitt konto eller välja att spela på skoj. Att spela på skoj, betyder att man slipper logga in på något konto och skickas istället direkt till sitt gratis spel.

Online kan man skrapa alla sina favorit lotter. Man kan t.ex. skrapa en triss lott såsom Stor Triss direkt hemifrån, så länge man har en dator med Internet. Det är en perfekt underhållning som skapar spänning. Spela med pengar om du vill satsa och vinna en vinst eller välj att spela gratis skraplotter om du bara vill ha roligt.

Skrapa dina lotter online, platsen där du även kan spela gratis skraplotter direkt.