Vågar du experimentera annorlunda spel på nätet?

Samma gamla visa, satsar man inget kan man ingenting vinna.
Som de flesta andra så köpte vi varsin trisslott till familjen i stort sett alltid vi var och handlade på stormarknaden.

Ibland vann vi 25, 50 till samt med 75 kronor någon några få gång. Och precis som spelet är upplagt så bytte vi vinsterna mot nya trisslotter tills lotter och vinstpengar var slut.

Så fick jag höra talas om att det fanns flera spelbolag som erbjöd skraplotter med spel på internet – samt detta var angeläget – utan så genomusla vinstvillkor som Trisslotterna från svenska Spel erbjuder utan med dubbelt så bra odds.


Klicka på bilden för spel på nätet med svenskt bolag

Jag började, som den försiktiga fältherre jag är (hmmm) att agera en aning annorlunda skraplotterier ”På kul”, med andra ord totalt gratis.
En totalt fantastisk chans att experimentera på lite olika spel utan att behöva chansa några pengar! Inte en möjlighet att Svenska Spel skulle prova något liknande med sina ganska trista pappersskrap.

För att du ska kunna spela om riktiga pengar, alltså inte blott raspa gratislotter – även om det kan vara egentligen så kul och spännande – så är det riktiga pengar du vill få ut av lotteriet.
Så efter ett tag ville jag vinna riktiga pengar, inte blott ”på skojpengar”, så det var dags att sätta in riktiga på mitt spelkonto.

Okej det kändes det en aning skakigt i begynnelsen att flytta pengar från mitt konto till ett spelbolags. Men jag hade kollat på Internet innan samt kunde inte finna någonting om att folk hade blivit blåsta på sina pengar.

Åtminstone inte av något ”svenskt” spelbolag, tvärtom alla verkar mycket nöjda med den service och support de fått.

Bonus – spel på nätet

Det var inga som helst problem att överföra pengar ehuru det faktiskt handlar om världsomfattande överföring vilket innebar att det tog ett litet antal nervösa dagar före pengarna fanns på kontot.

Fast då hade de å andra sidan dubblats tack vare att detta spelbolag, som de flesta andra, erbjöd en startup bonus på inte mindre än 100%.

Verified by ……

Glöm inte att kolla att ditt betal-/kreditkort är ”Verified” annars går det inte att göra någon överflyttning. Ditt kredit- alternativt kontantkort kommer att belastas med en debitering på emellan 1,5 samt 2,25% av det överförda beloppet, mindre procentsats ju högre summa du överför. Bankerna har ofta satt ett maxbelopp på hur mycket som går att flytta, för VISA gäller oftast max 8 000 kronor per dag

Förutbetalda kort

Detta är något som kommer mer och mer tack vare att online betalningar ökar stadigt. Det behövs snabba samt säkra fason att göra sina betalningar på. Fördelen för dig är att du slipper avvakta på att dina överföringar skall noteras efter några dagar på ditt konto. Med dessa kort går det direkt.

Även om de ett par metoder jag beskrivit här är garanterat säkra för att göra en online ersättning för spel på internet, blott du hittat rätt webbadress och inte råkat ut för Phishing (Nätfiske).

Men ett litet varningens ord som inte blott gäller att betala för spel på internet utan alla betalningar online: “Inga spelbolag eller banker begär någonsin via email att få dina bank- alternativt kontokortsuppgifter avsända till sig, får du ett sådant mail är det solklart ett Phishingförsök.”

Dessa skall polisanmälas men om det nyttar till något är jag dubiös om.
I vilket fall ska du inte ens svara på sådana email för då har du verifierat att din emailadress existerar.

Vi kanske se’s därute i cyberrymden, vem vet?