Svenska lotter skall Svenska lirare ha

På spelbolagets ComeOns hemsida kunde man för inte så länge sedan läsa “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott utbetalningen på en spelportal online är 109 miljoner kronor, som vanns av en lirare på ComeOn på spelet “Mega Fortune”. Pengarna betalades ut till en anonym spelare i Norge den 24 september 2011.”

Symtomatiskt att den största jättevinsten på svenska lotter ska gå till en norsk gutt.


Klicka på bilden (hade ingen svenska lotter bild) för att komma till ComeOns svenska lotter

Så idén med detta inlägg på bloggen är; ”Svenska lotter skall Svenska spelare hava”.
En aning tips till kunskapstörstande läsare.

Börja med att Agera avgiftsfritt på våra svenska lotter

Spelbolagen erbjuder chansen att spela gratis på nästan alla sina typer av tävlingar och lotterier. Inte blott på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Så skrapa ett mängd lotter gratis först för att bli varm i kläderna samt lär dig utnyttja alla trix för att tömma spelbolagets kassaskrin.

HJÄLP, Jag har precis vunnit 5 miljoner, så kopplas min datamaskin ner?

Strömmen går alternativt din dator stannar absolut när du ser att du skulle ha vunnit 5 miljoner.

Detta är inte förslag hur du kan spela, mera ett ansats att avhålla dig att skutt från din balkong – du bor på 14:e våningan va?
Anta att du kommer att vinna 5 000 000 kronor, då går strömmen i din lägenhet samt allt blir bäckmörkt. Så istället för att hoppa kan det vara bra att veta vad som händer när man lirar skraplotter online.

Datorsystemet hos ditt spelbolag fortsätter det aktuella spelet själv (utan dej) samt sätter in de 5 miljonerna på ditt spelkonto.

Så svara hederligt på frågan: “Vilket är bäst, att ligga smackad därnere på trottoaren alternativt kunna uthämta ut din vinst när elen kommer tillbaka?

Multiskrap

Först måste jag då belysa automatskrap. Om man själv inte vill raspa fyrkant för ruta kan man välja att spelsystemet skrapar till sig. Bara betrakta skärmen samt se om man vunnit eller ej.

Men så kan man också ställa in multiskrap vilket innebär att systemet skrapar lotterna till dej med ett förinställt värde, emellan 5 och 99 skraplotter. Då kan man slutta sig tillbaka i fåtöljen samt bara bese kontoställningen om det blir fördel alternativt minus.

Vi får väl hoppas på plus.

Assistans (finns)

Inte blott att raspa skraplotten utan mänsklig sådan.
Förutom instruktioner direkt på skärmen som givetvis är anpassad till det aktuella spel kan du öppna en så kallad live chat, med andra ord prata med någon på spelbolagets supportavdelningen med textmeddelanden. Räcker inte detta eller om du inte har så bråttom kan du avsända ett email med dina frågor. Det går oxå alldeles bra att ringa till dem. De har 020- nummer som bara kostar ett lokalsamtal trots att supporten du talar med finns på Malta.

Öppettider? 24/7 vilket innebär 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Innan du börjar spela på våra svenska lotter online – kolla oddsen.
Det tar en aning tid att surfa runt på en massa sajter, men kan löna sig ganska snabbt. Vi jämför monopolets Svenska Spel med det största spelföretaget ComeOn.

Vem har de bästa oddsen?

Tja här gäller som allt övrigt, Svenska Spel är ett monopolföretag och traskar på i tron att “vi är vackrast vi är bäst” – vilket de inte är. Så här gäller inga odds, det finns blott en säker besegrare om man tittar på till dig som lirare – det är ComeOn.

ComeOns svenska lott Trio innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns blott 418 252 vinstlotter, medan Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebära att 36,5% av Trio- skraplotterna skänker avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar blir skillnaden enorm.
I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medan Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.

Så mina svenska spelare / läsare – spela på svenska lotter, men hos rätt bolag.