Spela trisslotteroch håll drömmarna vid liv

Att spela trisslotter är ett stort fröjd för flera folk. Det som förenar samtliga som tycker om att spela trisslotter behöver vara drömmen att en dag raspa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än blott drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, allaredan när man har absolut sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man frågar sig om det bir avans eller ej samt många har ritualer angående allt från själva valet utav lott till skrapandet utav den. Vissa vill fort raspa igenom hela lotten medans andra varsamt skrapar ruta för ruta. Ett litet antal skrapar blott precis så att summorna syns i var ruta, när fler några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det viktigt att veta att det är en skrapbar kontrollruta som INTE får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och även om vilken avans man spelar fram så knallar man ändå lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den fyrkant som avgör hurdan flera gånger man får sin avans – x1, x2 eller x10?


Klicka på bilden för att spela trisslotter

Om man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så innehar man vunnit en plats i TV4: s Nyhetsmorgon. Där ska man efter att raspa fram sin riktiga avans som är på åtminstone 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre pengar så har man vunnit summan som visas per månad i opp till 25 år. Det är alltså många annorlunda typer utav vinster att hoppas på när man spela trisslotter.

Att spela trisslotter kan man nu göra på ett par annorlunda sätt – antingen på nätet via någon spelsajt, till exempel svenskaspel. se, alternativt på det en del mer traditionella sättet igenom att gå till ett spelombud och handla fysiska trisslotter. De annorlunda metoderna lockar annorlunda varianter utav folk.

Att spela trisslotter lockar oxå fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker beredvilligt att om vi bara väljer samt skrapar vår trisslott på rätt sätt så kommer pengarna att anlända.

Trisslotter är också en perfekt present att skänka. Man ska ej lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker bort är enorma. Man bör dock vara på det fixa med att en trisslott som ges bort i bidrag tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det kanske kännas en del surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt och något man njuter av för sig själv. Många par finner stort fröjd i att under helgen spela trisslotter tillsammans. Antagligen lägger man en hundrakronorssedel i veckan på trisslotter och skrapar vars ett par för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är gosigt, hoppfullt och dramatisk och om man ej vinner så inneha man åtminstone haft en förväntansfull stund förbund med den man älskar.

övriga väljer att spela trisslotter i ensamhet. De önskar ej att spänningen och glädjen ska förtas utav sociala element. Även om hurdan man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen samt igen.