Spela spännande 3wow skraplottskraplott på webben

3WoW skraplott spel är ett skraplottspel som inget andra, och är en av de mest populära på webben spelen utav ett mycket gott skäl
– välj korrekt kort och man kan vinna den fantastiska summan av 11 miljoner kronor, detta gäller svenska portaler, på en del utländska kan du vinna mycket högre belopp, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den ursprungliga skraplotten framställdes med assistans av manuella tekniker för slumpval.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av utav forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller olikartad antal) utav samma vinstsummor.
Om detta händer vinner spelaren detta summa.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flertal annorlunda sätt att vinna på ett kort.
Andra skraplotter involvera matchande symboler, bilder alternativt glosa eller är anpassningar utav populära kortspel som Blackjack, Poker eller Monopol.

3WoW skraplotter är en utav de mest populära kategorierna av på internet skraplotter.

Om du inte önskar spela 3WoW kan man hos de större spelbolag välja bland en mängd övriga skrap- eller scratch som de heter på engelska, vari de mest populära är; Fantasy Scratch, Idrott Scratch, Casino Scratch med många flera.

Till de “gamla vanliga bekanta” hittar man trisslotter alternativt trissen, stor tretal, skraptriss med sina varje trissvinster.

Ett bra sätt att experimentera spela på skraplotter alternativt i detta fall 3Wow är att alla på nätet portaler har möjlighet att provspela helt avgiftsfri.
Man ska inte vara nervig att spela, idag innehar alla spelbolag asbra “hjälp – information” om varje spel på sina spelportaler och räcker inte det så kan brukar det även existera en supportfunktion.

Före du börjar spela ditt 3Wow spel, läs detta som, bitvis, är hämtat från spelbolagets ComeOns sajt.

Reglerna för att spela skraplotten 3 Wow är mycket enkla,

Om du känner dig osäker på hurdan spel fungerar så kan man spela ett antal omgångar totalt avgiftsfri.
Då väljer du först att spela på kul.

Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dig hemma med lotten före du börjar spela för riktiga slantar.

Efter att är det bara att växla till situationen vari du spelar för riktiga slantar samt välja hur mycket du önskar investera med plus- och minus-knapparna.

Efter att väljer du en skraplott av de tio som finns att välja mellan samt skrapar, antingen ett fält i taget alternativt så kan man välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din avans snabbare.

Om man vinner kan man sedan raspa vinstfördubblaren och innehar man då riktig lycka kan du vinna riktigt enormt.

Om du skrapar fram rutor med pengar så innehar du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att investera så en del som 5, 50 kronor och ända opp till så mycket som 225 kronor per bit, ju mer du satsar desto mesta pengar kan du vinna.

Dessutom finns det en jackpot på ej mindre än lite mer än 11 miljoner kronor för dej som är riktigt lyckosam!

Att samtliga portaler med på internet spel, ej blott 3WoW, har jättesnygg grafik tillverkar ej spelen mindre spännande, vinner man desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna varje månad så bör även din dag vara räddad.