Spela skraplotter online när du har lust

Att spela skraplotter på nätet är ett mycket lättillgängligt sätt att accelerera spänningen i vardagen. Virtuella skraplotter tittar på ut precis som de fysiska samt man kan själv välja olika sätt att skrapa, precis som det är med de skraplotter man inhandlar hos sitt spelombud. Man kan välja ett klassiskt mynt alternativt en särskild skraplottsskrapa.

Man spelar helst skraplotter när man är ute efter att med lite tur ro hem ett litet antal tillägg slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan klar. De som tycker om att spela skraplotter på webben är ofta folk som ej orkar slå sig ner in i annat spelande, som betting, casino eller oddsspel. Att spela skraplotter online är att förlita sej helt och hållet på turen. Däremot är det vare sig tidsödande, komplicerat eller särskilt kostsam så länge man klarar utav att begränsa sej.


Klicka på bilden för att spela skraplotter online med bonus

Ett begåvat sätt att spela skraplotter på internet på är att sätta utav en viss spelsumma per vecka eller månad och efter hålla sig till den. På så fason kan man bese sina skraplotter som ett spännande fröjd som skulle kunna ge avkast. Även med skraplotter kan man hamna i spelmissbruk, man tänker att storvinsten blott befinner sig en lott dän – om samt om åter. En skraplott är ej så kostbar, men 10, 20 och 100 stycken blir ett hårt slag för nästa vilken budget som helst. För att undvika spelberoende är det bäst att sätta upp en spelbudget med en viss belopp som får användas per vecka eller månad.

På spelsajterna online blir det ännu enklare att hålla koll på sina utgifter eftersom man kan anlägga ett konto vari man varje månad kan importera precis så mycket pengar man vill spela för den månaden. Att spela skraplotter på internet är dessutom åtminstone lika roligt som att skrapa fysiska lotter – samt man slipper traska iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på en del spänning.

Den mest kända svenska skraplotten heter Triss och den finns i två annorlunda typer – vanlig och dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor samt en dubbel kostar 50. Det är olika typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man får raspa fram sin avans i live morgonTV, samt klövervinster som skänker en fixerad månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden i 25 år.

svenskaspel. se kan man spela skraplotter online, där hittar man bland andra Triss, TIA- lotter samt de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är bäst är en smaksak.

På övriga hemsidor, såsom Unibet, ComeOn samt Vera & John kan man också spela skraplotter på nätet och utbudet är enormt. Varje spelsajt innehar sina egna skraplotter med annorlunda utseenden och vinstscheman. Annorlunda skraplotter kostar olika mycket och skänker olika mycket i vinst, men vad man också ska ta i beaktning är hurdan flera vinster som finns, vad oddsen är att man skall vinna alls.

Man kan givetvis spela skraplotter på nätet på mindre hemsidor också om man önskar, man skall blott se till så att den sajt man spelar på är legal och pålitlig.