Spela Ghost Pirates via spelsajten ComeOn

Via nätet kan man spela alla sorters spel, bland annat finns det underhållande spelet Ghost Pirates tillgänglig.

Två av de spelbolag som finns online och ger dig möjligheten att spela Ghost Pirates är t.ex. ComeOn.com och Mr Green. Hos ComeOn kan man finna spelet i deras Casino avdelningen, i lobbyn under kategorin Videoslots.

Ghost Pirates

Ghost Pirates är en av de mest spelade spel online nuförtiden i hela Sverige. Spelet består av 5 hjul och är pirat inspirerad. Den kommer även med scatters, gratis spinn och vilda substitut. Man kan välja att satsa pengar när spelar Ghost Pirates, men det finns även valet av att spela på skoj, för de som vill testa spelet först innan man börjar satsa något.

Förutom att spela Videoslots finns även flera andra spel tillgängliga hos Bettson som deras spelautomater och skraplotter i Lotter avdelningen.

Att spela skraplotter är en underhållning som flera spelare gillar, sedan spelet kom ut på marknaden för första gången i USA under 70-talet. Man kunde då köpa en valfri lott i diverse butik. Skraplotten kom i form av en lottsedel som hade ett ogenomskinligt skikt på, vilket man skulle skrapa bort. Skulle man ha turen av att skrapa fram tre liknande symboler eller siffror vann man en vinst.

Under 90-talet utvecklades skraplotter till så kallade digitala lotter som såldes runt om via spelbolag på nätet. Man kunde äntligen köpa t.ex. triss lotter såsom Triss, Trissen eller Stor Triss via nätet, direkt ifrån sitt eget hem och testa ett skrap av lotteriet för en chans på en trisslott vinst. Med t.ex. en triss lott som Triss kunde man även vinna upp till 15 miljoner kronor i triss vinst.

Digitala skraplotter hade flera fördelar som gjorde att folk direkt bytte ifrån att köpa en i sin närmaste butik, till att istället öppna sin dator kopplat till internet och besöka en av flera spelombud på nätet. Dessa lotter online kom bland annat tillsammans med en snygg interaktiv grafik och ljud, som gjorde upplevelsen av att spela dem ännu roligare än när man vanligtvis köpte och spelade i en butik.

Det finns flera olika spelsajter online som erbjuder en att köpa och skrapa lotterier via deras sajt. Man har bland annat spelbolag som ComeOn, Svenska Spel och Unibet.

Bettson som har varit igång sedan år 2001, har ett stort utbud av spel såsom Ghost Pirates men även lotteri som de erbjuder sina kunder. Man kan finna deras skraplotter i Lotter avdelningen i lobbyn. Det är bara att välja bland de som finns under sina respektive kategorier, såsom Fantasi skraplotter och Sport skraplotter.

Några av de mest skrapade skraplotter hos Bettson är t.ex. deras Trio skraplott och 3Wow.

Trioskrap

En Trio går ut på att man ska skrapa en lott och om man skulle skrapa fram tre liknande summor vinner man en vinst. Med en Triolott kan man vinna upp till en miljon kronor, men man kan även få sin vinst multiplicerad.

Hos ComeOn får varje ny kund två gratis skraplotter som man kan spela med på deras sajt. Dessa skraplotter online har ett värde på 40 kr tillsammans och kan leda till en stor vinst.

Skrapa svenska skraplotter eller spela t.ex. Ghost Pirates via nätet, det är enkelt och underhållande.