Skraplotter online

Att skrapa skraplotter online är en tjänst som har funnits tillgänglig via diverse spelombud sedan 90-talet.

Skraplotter online är ett spel som går ut på att man helt enkelt ska skrapa en lott och hoppas på att man t.ex. får tre liknande summor eller symboler för att vinna.

Skraplotter

Att spela skraplotter är ett spel som har varit populärt sedan en lång tid tillbaka. Det är ett spel som passar nästa alla åldrar. Förr fanns de enbart tillgängliga i diverse butiker som man besökte för att köpa ett lotteri och sedan tog med sig hem för att skrapa.

Skrapandet av t.ex. triss lotter skapade en underhållning och en känsla av spänning. Man hoppades på att få en jackpot och skrapa fram tre liknande siffror eller symboler för att vinna en triss vinst. Flera som får en vinst väljer även att fortsätta spela, genom att dra till sin närmaste butik och köpa en ytterligare skraplott direkt med pengarna man vann.

Sedan 90-talet bestämde man sig att svenska skraplotter även skulle ha sin plats på nätet. Man skapade så kallade digitala skraplotter online som fanns tillgängliga för alla som kände sig för att skrapa ett lotteri.

Nuförtiden finns det ett stort antal olika spelsajter som erbjuder ett stort utbud av olika skraplotter online, som man kan roa sig med under en lång och tråkig dag.

Skraplotter online är för det mesta nästa lika de som man vanligtvis kan köpa i en butik eller kiosk. Men det finns några skillnader, som skapar en annan stämning vid själva skrapningen. En av de fördelar som skapar störst skillnad, är den sköna interaktiva grafiken och ljudet som medföljer skraplotter online. Det skapar en annan sorts upplevelse som gör spelet roliga.

En annan stor skillnad är att man kan köpa och skrapa en triss lott som Trissen, Triss eller Stor Triss direkt och sedan även få sin trisslott vinst skickad till spelkonto på sajten. Denna vinst kan man även använda direkt för att skrapa flera lotterier.

Det sköna med skraplotter online för flera spelare runt om i världen, är att man helt enkelt inte behöver gå ut ur sitt eget hem för att köpa sina lotter i sin närmaste butik. Man kan bara istället öppna sin dator och besöka en av flera spelsajter online. Några av de kändaste är bland annat ComeOn, Unibet och Svenska Spel.

ComeOn

ComeOn.com är en av Europas största spelbolag på nätet. De erbjuder sina kunder allt möjligt inom spel. Man kan bland annat skrapa gratis skraplotter eller spela deras olika spelautomater.

I Lotter avdelningen hos Bettson finner man flera olika skraplotter som man kan skrapa. Det är bara att leta bland de som finns i lobbyn, under diverse kategorier såsom Fantasi skraplotter, Sport skraplotter och Klassiska skraplotter.

Några av de mest spelade skraplotter hos ComeOn är 3Wow och en Trio skraplott. För att börja skrapa dessa ska du först välja den du vill ha. Sedan kommer en ruta att dyka fram på din skärm som frågar dig om du bland annat vill logga in på ditt konto eller välja att spela på skoj. Tryck på det alternativ som du vill ha och börja spela din skraplott.

Spela dina favorit skraplotter online direkt ifrån ditt eget hem.