Scratchlotter är för de som älskar spänning

Online kan man finna flera spelsajter som erbjuder en att spela olika scratchlotter.

Man kan skrapa alla sina favoriter som man skulle vanligtvis ha skrapat i din närmaste butik. Men den stora skillnaden är att man inte längre behöver gå ut för att köpa en. Nuförtiden kan man enkelt bara öppna sin dator hemma och besöka ett spelbolag via nätet.

Scratchlotter

Scratchlotter har en lång historia. De första skraplotterna kom under 70-talet ut på marknaden och såldes i diverse butiker. De bestod av en enkel lottsedel med ett ogenomskinligt skikt på. Om man skulle skrapa fram tre liknande siffror eller symboler, vann man en vinst.

Under 90-talet ändrades allt för scratchlotter. De utvecklades till så kallade digitala skraplotter online som såldes via diverse spelombud. Alla de vanliga skraplotter som man skulle ha köpt i en butik fanns nu även på nätet. Man kunde köpa och spela dem direkt ifrån sitt eget hem, så länge man hade en dator med internet.

För er som tänker på att börja spela skraplotter online, istället för din närmaste butik eller kiosk, finns det en del tips som kan hjälpa dig på vägen.

För att finna den rätta spelsajten som erbjuder dig alla dina favorit scratchlotter, kan det först vara bra att veta vilka som finns tillgängliga. Det man kan göra är att söka lite på nätet, du kan bland annat använda dig utav sökmotorer såsom Google. Men du kan även se runt på diverse sajter där folk rekommenderar sina favorit spelsajter online.

Innan du väljer den spelsajt där du vill skrapa t.ex. dina triss lotter hos, kan det vara bra att kolla upp vilka sätt de tar emot betalning för de lotterier som du planerar att köpa. Flera spelsajter såsom ComeOn tar bland annat emot vissa kreditkort och banköverföringar.

En av de största spelsajterna för scratchlotter är ComeOn.com. De erbjuder en ett stort utbud av svenska skraplotter under diverse kategorier i lobbyn. Du kan bland annat välja att skrapa en Fantasi skraplotter eller Sport skraplott. Man kan även välja att spela i deras Casino och spelautomater.

Bettson har flera skraplotter, men bland dem är bland annat en Trio skraplott en av de mest kändaste.

Trio

Ett Trio skrap går ut på att man ska välja en lott som man vill skrapa och om man skulle skrapa fram tre liknande summor vinner man en vinst. Vinsten kan även bli multiplicerad. Med en Trio skraplott kan man vinna upp till en miljon kronor.

Nätet har alla sorters scratchlotter, du kan bland annat finna triss lotter som Triss, Stor Triss och Trissen hos t.ex. Svenska Spel. Att spela skraplotter leder ofta till stora vinster. Med en Triss lott kan man t.ex. vinna upp till 15 miljoner kronor i trisslott vinst.

Vissa spelsajter såsom ComeOn erbjuder en även gratis skraplotter som man ska spela via deras hemsida. För att börja spela ett gratis lotteri är det bara att först gå till lobbyn och välja lotteriet du vill skrapa. När du har valt en lott, kommer en ruta att dyka fram på din skärm. I denna ruta frågas du bland annat om du vill loggan in på ditt konto eller välja att spela på skoj. Välj att spela på skoj och börja skrapa.

Köp och spela dina scratchlotter online, via en av flera spelsajter tillgängliga.