Satsa skraplotter online

Du sitter I lugn samt lugn och tittar på TV när du hör din nabo bröla Wooooow Wooooow Wooooow tre gånger på raken.

I och för sig låter det inte som skrik på hjälp, men du blir likväl lite bekymmersam så du gårt samt ringer på.


Klicka på bilden för ComeOns Erbjudande

Men ingen fara, han har börjar spela skraplotter online och vann alldeles just 55000 kronor per månad i 15 år på sitt senaste skrap.

Innan har han blott spelat på Triss samt ibland Stortriss men insåg till slut att chanserna eller oddsen att vinna på något av dessa spel var minimala. Som du vet drivs dessa bägge skrapspel av Svenska Spel som är ägt av staten samt har monopol på spel i Sverige.

Deras vinståterbetalning ligger under 50% medans konkurrerande online spelsajter kan hava opp till 95% – nära nog fördubblade vinstchanser.

Reglerna för att agera skraplotter online på 3 Wow är mycket enkla. Men om du känner dig diffus eller vill bilda dig alla förslag samt trix före du börjar investera av dina surt förvärvade pengar så är det en mycket bra idé att –

Spela gratis

Ehuru 3wow har väldigt enkla regler så kan möjligheten att agera skraplotten online gratis ett antal omgångar för att lära dig spelets alla trix. Antagligen komma på en bra strategi hur du skall satsa dina pengar. Det är nog inte så många som tänker på detta utan antar att det är ett rent lotteri, det är bara turen som bestämmer om man ska plus, minus alternativt bli mångmiljonär på sitt skrap. Om du går till ett av Svenska Spels ombud samt köper Trisslotter eller Stortriss, ja då är det blott turen som spelar in, men icke så när du spelar på skraplotter online.
När du spelar skraplotter online är det du som bestämmer hurdan mycket varje skraplott får kosta, du kan oftast välja från den billigaste omkring 5 kronor ända upp till ett maxbelopp på över 200 kronor. Givetvis är det så att ju högre summa du satsar desto större chans har du att vinna de riktigt stora pengarna.

Men hurdan vänder man otur till tur när man lirar skraplotter?

Jag är definitivt ingen storspelare utan tar det väldigt soft, lirar en aning när ”andan faller på”, men med min egen upparbetade strategi så har det hitintills gått med fördel totalt.

När jag hittar ett nytt spel jag vill experimentera på så lirar jag alltid gratis främst.

Satsar smått av mina virtuella pengar samt försöker lista ut hur många gånger i snitt jag får nitlotter och sedan när magen skriker ”NU”, så höjer jag insatsen ganska duktigt.

Om jag då vinner så vinner jag betydligt över det jag småsatsat innan, om jag inte vinner är det bara att spela vidare.

Enkla regler när man spelar skraplotter online

Du väljer en skraplott av de tio som finns att välja emellan och skrapar, antingen ett ruta i taget eller så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din avans snabbare.

Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt har du riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en briljant storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

När du spelar skraplotter online på 3wow så är den allra största vinsten på 10 miljoner kronor. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än lite mer än 11 miljoner kronor som bara ligger och väntar på att du skall plocka hem den.