Raspa fram storvinsten lätt och enkelt med skraplotter på internet

Skraplotter på internet är det nya sättet att försöka sin lycka. Flera är vi som varje dag, vecka alternativt månad testar vår lycka genom att spela skraplotter, vi tänker att det antagligen exakt nu är vår lycka – någon gång händer det ju!


Klicka på bilden för att spela 3WoW – den största skraplott storvinsten lotten

Bland svenska lotter är Triss den mest välkända, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor samt på en sådan kan man vinna maximalt 2, 5 miljoner kronor. Det är emellertid en mer fyrkant på alla trisslotter vari man innehar möjlighet att multiplicera sin vinst med en, två eller tio gånger. Det finns flera spännande vinstvariationer på Triss skrap, en är att man får komma till TV4: s Nyhetsmorgon och raspa en jättebricka där man som åtminstone vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man började med TV-Triss så innehar över 200 folk blivit miljonärer i direktsändning.

Om man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det oxå tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år och som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan välja tillgängliga vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Triss är både i pappersvariant att handla hos spelombudet, men oxå online att raspa virtuellt.

Andra populära skraplotter på nätet är Tiokronorssedel Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter är det fyra typer – Tretal 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Samtliga dessa finns att raspa på svenskaspel. se, men det finns idag massor utav fristående hemsidor som offererar mängder av skojig skraplotter på webben.

Att online spela blir allt vanligare, ej bara angående svenska skraplotter, utan alla varianter av spel. Det är både enkelt samt bekvämt att administrera sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn och lotter som känns korrekt. Man slipper stressen som kan bilda inne i en spelombudsbutik samt risken att man begår blunder är mindre. Genom att onlinespela s får man dessutom kunna direkt om man har vunnit eller ej.

Att inhandla en skraplott online är inte dyrare än att handla den i affär. Man får ej riktigt samma känsla av att låta den automatiska skraparen raspa lotten åt en, men man slipper en mängd annat bekymmer samt inom kort har man vant sej vid automatiken. Flera tycker till samt med att det är skönt att undfly raspa själva.

Man kan anlägga ett spelkonto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket slantar som man känner att man önskar spela för per vecka eller månad också väljer man då och då någon skraplott på internet att spela på.

Det är ja angeläget att man ej låter sig slukas av speldjävulen, allt för flera trillar däråt när de väl sätter verksam samt börjar spela – även om vilken spelsort det innefattar. Därför är det ett bäst förslag att fylla sitt «spelkonto» med en viss summa per månad samt sedan göra klart för sig själv att det är denna belopp man innehar och ej ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter vari med sina skraplotter på internet och drar hem skraplott storvinsten, tänk vilken känsla!