Man måste testa experimentera 3WoW skraplott

3Wow är en hävdvunnen skraplott och inte blott det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna är på nätet. Inte blott snygg grafik samt teman utan de kostar inte mer än man vill göra av med.

Testa 3 Wow.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, ett bäst förslag för att lära sej hurdan spelet funkar utan att chansa några slantar är att provspela avgiftsfri “På skoj”.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Man har absolut tidigare någon gång skrapat “pappersskrap” på någon av de “gamla vanliga bekanta” vari man hittar du trisslotter alternativt trissen, enorm tretal, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Men om man nu önskar starta spela online så behöver man ej vara nervös alternativt orolig, de flesta spelbolagen (kanske med ComeOn i spetsen) har dels assistans texter på alla annorlunda spelvarianter samt om det inte räcker så kan man eposta eller ringa till deras support.

Om du önskar starta med att pröva exempelvis 3wow så kan man spela gratis för att begripa hurdan spelet fungerar samt då väljer man först att “Spela på skoj”.
Då kan du raspa hurdan mycket du önskar så att du känner dej i bostaden med hur skraplotten fungerar innan du börjar spela för riktiga slantar.

När man lite efteråt är varm i kläderna samt starta spela med riktiga slantar är det bara att alternera till detta samt så får man välja hur mycket man önskar satsa i var spelomgång.

Efter att innefattar det att välja den skraplott som du antar gömmer drömvinsten och starta spela.
För om du väljer korrekt kan du raspa fram och vinna riktigt riktigt enormt.

Om du önskar draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en fyrkant i taget, men om man innehar bråttom (att vinna? ) så väljer du “Skrapa alla” då skrapar systemet samtliga rutor genast åt dej.

Tänk dig att du vinner! då kan du raspa på vinstfördubblaren samt innehar man turen med dig kan man vinna riktigt riktigt enormt.

Nu skall vi prata de riktigt stora pengarna. Om du skrapar fram rutor med klöver så innehar man hos exempelvis Betson chansen att vinna en briljant storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ‘

När du satsar går det att investera så lite som 5, 50 kronor och avsluta opp till så mycket som 225 kronor per bit, och ju högre belopp man satsar desto större pengar kan man vinna.

Att hiva hem en jackpot på ej mindre än drygt 11 miljoner kronor är ju ej heller totalt fel.

Är du så tursam?

Kanske måste man som en viss anka bona upp en turkrona samt låta den deltaga!

Som jag författade tidigare så innehar samtliga spelportaler online, ej blott 3WoW, jättehäftig samt snygg grafik samt det gör ju inte spelen mindre attraktiva alternativt spännande, vinner man desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna var månad så borde din dag vara räddad.