Lär dig om Mr Green bonus

De bonusar som spelportalerna erbjuder är ofta lika krångliga att begripa som en Amerikansk teknisk handbok. Mr Green har inte fullt så krångliga men som vanligt bakom det glada budskapet “Spela hos oss så får du 100% bonus” döljer sig ganska stora insättningskrav på spelarens konto.

Klicka här för MR GREEN BONUS

Inte nog med det, om en spelare fått bonus samt väljer att ta ut sina pengar inklusive vinster så raderas bonusen om inte ”omsättningskravet” är uppfyllt.

Läs vidare så ska jag prova förklara.

Deposit eller Mr Green insättningsbonus

När du sätter in pengar på ditt spelkonto så kan du se vilken belöning du har access till, exempelvis 30, 50 alternativt 100%. Du väljer belöning efter att du valt hur du vill placera in dina pengar. Efter detta väljer du belopp samt då får du se hur mycket du kommer att få i bonus.
En belöning kan vara “Spring Bonus 50 %. 50 % bonus på dina insättningar opp till ett maximum av €100”.

Nu blir det lite krångligare

För varje bonussteg är det satt en barriär hur mycket du måste placera in för att få din belöning exempelvis €10. Det finns oxå ett maxbelopp som bonusen gäller för, till exempel €100.
En belöning som skänker dej 50% upp till €100, med en minsta instättning på €10 fungerar enligt följande:

Exempel 1. Om du sätter in €50 så får du dina €50 + €25 (50 % av €50 i belöning) = €75 på ditt konto att spela för.
Exempel 2: Om du istället sätter in €150 så får du dina €150 + €50 (50 % av €100, eftersom bonusen är gällande opp till €100) = €200 på ditt spelkonto.
Hepp! Nu blev 50% belöning bara 33%, men vänta det kommer mera.

Omsättningskrav för bonusar

Det summa du fick i belöning måste omsättas ett antal gånger, till exempel 35 gånger. Tills detta omsättningskrav har uppfyllts kan du inte ta ut några av dina bonuspengar.

Såhär skulle det se ut för exempel 1 ovan:

Efter din insättning på €50 samt de €25 i belöning har du €75 på ditt konto.

Bonusen på €25 måste omsättas 50 gånger (€1250) innan de (€25) kan tas ut.

Hepp åter. Agera för €1250 för att få tillgång till ynkliga (€25).
Och är du inte snäll samt ger MrGreen alla dina pengar får du ingenting, eller det ”bidde en tummetott”.

Du kan alltid ta ut de pengar som du satt in på ditt konto, men om du gör detta innan omsättningskravet är uppfyllt så förlorar du din belöning samt vinster du fått efter spel med bonuspengar.

Det finns spel som inte har omsättningskrav och dessa är: Black Jack, Roulette, Table Games, Video Poker och spel som du hittar i “Other Games” kategorin. Gratisspel alternativt när du lirar på kul med låtsaspengar räknas inte med på omsättningskraven vi tittat på tidigare.