Hittat en hartass? Dags att spela på lotteri

Lyckan kanske väntar runt hörnet, fast det krävs en aning insatser av dig, annars händer ingenting.

För en tid sedan kunde man studera på Internet samt i en del tidningar om den norska gutten som inte kunde sova efter en sen afton på sta’n. Han spelade en aning på en spelportal som drivs av det svenska spelbolaget ComeOn och vann 106 miljoner kronor.
”From a Jack to a King……”


Klicka på bilden för att spela lotteriet 3WoW – internets högvinst 55000 i månaden i 15 år

Så jag tänkte ge dig lite tips här så kanske du blir efterträdande man eller brud att vinna en bag med pengar på igenom att spela på lotteri.

Spela inte på Svenska spels lotteri

En kort uppmaning men nog så viktig. Monopolföretaget Svenska spel som är helägt av Svenska staten med bland andra lotterispelen Triss samt Stortriss har de uslaste villkoren vad gäller återbetalning av satsade pengar till sina lirare.
Bara 47% medans de flesta spelbolagen på nätet har 95%, mer än dubbelt så stora chanser med andra ord.

Surfa runt bland annorlunda spelbolag om du skall spela lotteri

Så undviker du bolag som Svenska spel när du ser deras dåliga odds, men kolla de andra du kan vara intresserad av oxå.

Bonusar
När du ändå surfar runt bese vilka typer av annorlunda förmåner spelbolagen har när man skall spela på deras lotteri.
Nuförtiden är det inte ovanligt att man kan få över 100% i bonus när man öppnar ett nytt spelkonto.

Fyrdubbla dina chanser att vinna
Det första tipset att undvika Svenska spel dubblade dina chanser att vinna mera pengar. Detta med bonusar dubblade dina insatta pengar, så redan nu när du bara läst hälften av denna post har du fyrdubblat dina chanser att vinna mycket pengar.

Fria spin

Detta är något som så sakteliga börjar erbjudas även på svenska spelportaler. När du öppnar ett nytt konto hos ett spelbolag så kan du få ett antal skraplotter att spela lotteri med helt gratis. Det som är briljant är att trots att de är gratis så vinner du riktiga pengar när du vinner.

Agera gratis

Här sparar du pengar tack vare att du kan experimentera de skraplotter, av de över 100 typer som erbjuds, totalt gratis.
Du vinner inga riktiga pengar eftersom du lirar lotteri helt gratis, men det ger dej möjligheten att lära dej hur du skall agera på exakt detta lotteri för att vinna.

Spela lotteri på svenska spelbolag eller i vilket fall i EU.
Tänk dig detta ”otäcka” scenario.

Din fröjd är fullständig för du har just vunnit en riktigt enorm vinst på en amerikansk spelportal.
Du anser det är helt OK att spelbolaget drar av amerikansk skatt på din avans, men när även den svenska skattmasen drar av svensk uppbörd på dina pengar så blir det inte så mycket kvar att jubla för.

Spela inom EU
Om du håller dej till att spela på lotterier på spelportaler i EU så dras det däremot blott uppbörd i landet där spelbolaget är registrerat det dubbelbeskattas inte. De flesta spelbolagen finns på Malta där skattetrycket inte är så hårt, så merparten av din avans trillar ner i din egen madrass.

Good luck !