Hitta rätt spelbolag

Det gäller ej bara att hitta rätt och bäst spelbolag, det finns flertal fallgropar man borde undvika om man önskar skrapa lotter på nätet för att vinna pengar.

Men om vi börjar med rätt spelbolag så är det i alla fall ett som man ska sky som pesten.

Det är det statliga monopolbolaget Svenska Spel som bortsett från att de stoppar samtliga möjligheter för andra spelbolag att handla alternativt har spelbutiker i Sverige också innehar det i liten grad smickrande världsrekordet i absolut sämst vinstutbetalning.


Klicka på bilden för att komma till ett riktigt bra svenskt spelbolag som skapat många miljonärer

Det absolut bästa sättet att förlora dina surt förvärvade slantar är därför att spela på internet hos dem.

Lite nummer om man ej önskar ana jag (och jag är inte förundrad, för vem skulle ana att ett affärsverksamhet med sådana chanser att bliva ledande innehar så lite kreativitet:

Jag jämför här med ComeOn som är ett av de ledande svenska spelbolagen som tvingats utrikes för att kunna existera.

Så, vem innehar de bästa oddsen, Svenska Spel alternativt till exempel ComeOn?

Här innefattar inga odds, det finns blott en säker vinnare om man tittar på till dej som spelande kunder – det är ComeOn.
Ser man å andra sidan till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten utav pengarna själva.

ComeOns Trio- skraplott består av 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Tretal skrap. Utav en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter är bara 418 252 vinstlotter, medans Trio har hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebär att 36, 5% av Trio- skraplotterna ger vinst – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden enorm

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter är vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medan Trio delar ut nära nog det dubbla på 43 750 000 kr.

En hel del spelbolag har ännu bättre odds än detta, vissa spel har en vinståterbetalning på 95%, det fördubblade mot Svenska Spels ynkliga 47%.

En annan sak att tänka på när man skall välja spelbolag är att spela på spelportaler som finns alternativt deras bakomliggande företag, eller i var fall delar ut sina vinster inom Europa.

I EU innefattar nämligen (till svenska skatteverkets förtret) ett avtal att en vinst som en gång är beskattad i ett EU land inte kan beskattas igen.

Lirar du å andra sidan på exempelvis Amerikansk sajt så kan man, absolut som pokerspelarna man absolut läst om, dubbelbeskattas och det blir blott en fis kvar av din en gång så stora vinst på din skrapade lott.

Visste man förresten, vad innefattar pokerspelarna att de behöver skatta för sina vinster, men får inte dra utav något när de förlorar.

Håll ögonen öppna sedan spelbolag som skänker dig en bra och saftig bonus.

På detta sätt kan du mestadels mer än dubbla dina insatser.
Spelbolagen innehar börjat ge mer samt mer i frikostiga bonus när man öppnar ett konto – alternativt sätter in mer på slantar på sitt konto.

Detta tack vare den stigande spelbolagskonkurrensen som kommer oss skrapare tillgodo

Bonus på mer än 100% är inte ovanliga idag.
Men du måste vara en del engagerad själv samt kolla vilka spelbolag som ger bäst belöning just nu.

Dra nu iväg härifrån till ett spelbolag samt raspa ihop en miljon eller två, men inte på Svenska Spel.