För maximalt spänning /vinstchans/ spela skraplotter på webben

Det är bara knappt 40 år efter de första skraplotterna skapades – fast då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning utav forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Det innefattar ju att har en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med avans – men fortfarande är attraktiva samt dramatisk.

Hur flera är det ej som pustat ut efter att skrap samt sagt “Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller olikartad antal) utav samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi och detta behöver skrapas dän.

Skraplotter utav papper har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, enorm tretal, bingolotter samt så vidare.

Men om man vill få riktig spänning, bättre chans att vinna, snyggare grafik samt kunna välja bland hundratals varianter utav spel, då finns det bara ett val kvar – samt det är att

Spela skraplotter på internet

Grundprincipen är samma som för skraplotter av papper, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma summa samt man har vunnit detta.


Klicka på bilden för ComeOns skraplotter att spela online

Nuförtiden innehar gamla forna tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 alternativt enda opp till 10 gånger denna avans när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat bara för att denna fyrkant finns, alternativt som det oxå lanseras marknadsförs ibland att det ej är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hurdan beloppen skall fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande versionen med pengar och TV- bildskärm – vinn mycket utav pengar i en massa år, det är väl den som samtliga siktar på, tillgängliga stå i en TV- studio och (återigen) få skrapa ihop en smärre kapital.

När man lirar skraplotter på internet så har man som berättat hundratals spel att välja mellan, med större vinstchanser och några mer xtra spännande funktioner.

* Skraplotter på ark får man aldrig spela gratis för att prova på alternativt lära dig.
* Här har du chansen att vinna opp till 10 000 000 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt och
* Pengarna finns på ditt konto omedelbart
* Om man får avans kan du riskera på vinstfördubblaren!
* Så kan du för att förlänga på spänningen raspa en ruta i taget eller
* Välja Skrapa samtliga och då sköter datorn detta till dig (om du innehar bråttom att vinna)

Ett utav mina favoritbolag när det innefattar att spela skraplotter online är ComeOn.

Höga vinster, roligt spel, garanterat inga bekymmer när man vinner och de har utmärkt hjälpfunktioner på nätet om jag blir osäker nåpgon gång på hur ett spel fungerar.

ComeOn har till samt med en på internet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt.

Så, vad väntar du på om Du vill testa att spela skraplotter on-line?

Surfa in på en spelportal (min favirit är ComeOn), välj “Spela på skoj” för då är det avgiftsfri och fason igång samt skrapa.