För maximal gastkramning satsa på skraplotter på internet

Det är blott föga 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fixerad då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med avans – men fortfarande är attraktiva samt spännande. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap och sagt ”Jag hade två rutor med en miljon kronor, så nära”?

Enkla skraplotter online kräver att spelaren passar tre (eller varierande mängd) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta måste skrapas bort. Skraplotter av ark har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor triss, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig spänning, bättre möjlighet att vinna, snyggare grafik samt kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det bara ett alternativ kvar – och det är att

Satsa på skraplotter på internet

Grundprincipen är samma som för skraplotter av papper, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma belopp samt du har vunnit detta.

Numera har gamla tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 eller endaste opp till 10 gånger denna avans när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat bara för att denna ruta finns, alternativt som det också lanseras marknadsförs ibland att det inte är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hur beloppen ska fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver samt TV- skärm – vinn massor av pengar i en massa år, det är väl den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (igen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du lirar skraplotter online på internet så har du som sagt hundratals spel att välja mellan, med större vinstchanser och några tillägg dramatiska funktioner.

· Skraplotter på papper får du aldrig satsa avgiftsfri för att prova på eller bilda dig.
· Här har du chansen att vinna opp till 10 000 000 med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt samt
· Pengarna finns på ditt konto bums
· Om du får avans kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att förlänga på spänningen skrapa en fyrkant i taget alternativt
· Välja Skrapa alla och då sköter datorn detta till dig (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att agera skraplotter på webben är ComeOn. Höga vinster, kul spel, garanterat inga problem när man vinner samt de har mycket bra hjälpfunktioner online på webben om jag blir osäker någon gång på hurdan ett spel funkar. ComeOn har till och med en online på internet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det avgiftsfritt och sätt igång samt skrapa.