En trisslott gerlite tillägg spänning i vardagen

Trisslott – ett glosa fullt utav så mycket hopp och så många fantasier, för så väldigt flera folk. En del slutar aldrig att efterfölja drömmen om en riktig skrällvinst samt med en trisslott känns den drömmen alltid förhållandevis nära.

Många har en veckotradition utav att handla en trisslott eller ett par – kanske till veckoslutet för att fira av jobbveckan. Andra inhandlar sin trisslott en del mer sporadiskt. Vissa letar efter tecken i vardagen som tyder på att man är tur följd, vilket ger resultatet att man satsar på en trisslott.


Klicka på bilden för att se flera olika trisslotter – även den legendariska 3WoW

Att köpa en trisslott innebär zero särskilt stort hål i plånboken, men blott om man håller sig till en trisslott alltemellanåt. Det finns de som blir smått besatta av att köpa trisslotter och för somliga går det riktigt dålig. Man skall därför göra opp med sej själv om hurdan mycket pengar man tänker spendera på trisslotter var vecka alternativt månad.

Att spela trisslott skall helst ses som ett spännande nöje, för de som blir rika på triss är i realiteten försvinnande få. Okej får man drömma om stovinsterna, att få sitta vari i TV-rutan och raspa fram en månadsvinst i x antal år, men man skall vara medveten om att oddsen är liten.

Att vinna mindre belopp på sin trisslott är emellertid förhållandevis vanligt och det är ej så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Dessutom kan en extra femhundrig till helgen kännas riktigt fint alltemellanåt.

Spelar man ej så vinner man ej – och det är helt klart sant, men man fölorar heller ingenting på att inte spela. Huruvida man matchar för att spela trisslotter beror på ens karaktär. Om man diggar spänning och chanstagning så är det ett kap fröjd att raspa en trisslott i veckan och kanske – turen antagligen anländer en dag!

Samtliga sitter vi nog då och då och dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en stor summa pengar. Resa? Inhandla hus, eller kanske en båt? Investera? Betala utav skulder? Skänka slantar? Modernisera garderoben..? Drömmar innehar vi många och det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att raspa en trisslott då och då hjälper en att drömma mycket stort.

Det är lite annorlunda varianter utav vinster på trisslotter, inte bara de klassiska engångssummorna. Man kan raspa fram vinster därinnanför både TV-rutor och klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny bit i TV4: s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebära att man igen får raspa i direktsänd TV, men denna gång är man garanterad en fast månadsvinst i ett okej antal år.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en stor fantasi för flera. Vem skulle inte vilja dra hem en sådan avans på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan köpa trisslotter hos sitt spelombud, eller skrapa cyber lotter på spelportaler på nätet.