En ComeOn skraplott, är en underhållning för alla

En ComeOn skraplott, har allt man kan önska sig ifrån spel. Den skapar spänning och kan leda till stora vinster för den som har tur.

Det finns flera spelsajter som erbjuder spelare skraplotter online, såsom en stor triss, men ComeOn är Europas största spelsajt och har en ComeOn skraplott tillgänglig för alla.

Jämfört med de lotterier som man skulle ha köpt i en vanlig butik, ger t.ex. en ComeOn skraplott, mycket mer, flera fördelar som hjälper en. Bland annat kan man köpa och spela en skraplott när man än känner sig för en, det spelar ingen roll när på dygnet. Du kan även använda den vinst du vinner ifrån lotteriet för att direkt köpa nya svenska skraplotter, det finns ingen väntan, det är bara att gå till lobbyn igen och välja.

Finn den spelsajt som passar dig bäst via nätet. Sök via olika sökmotorer på nätet för att finna de som finns tillgängliga. Man kan även besöka sajter där folk rekommenderar deras favorit spelbolag online.

Skraplotter

Att spela skraplotter är något som har fångat intresset hos flera spelare runt om i världen, sedan de för första gången kom ut under 70-talet i diverse butiker.

Det var ett spel som flera älskade och hade inga problem över att man behövde gå ut för att köpa en i sin närmaste butik. Man kunde sedan bara ta med sig den hem och börja skrapa. Om man skrapa fram tre liknande nummer eller symboler under det ogenomskinliga skiktet som fanns på lotten, vann man ett pris. Och då var det bara att gå till butiken igen och få sin vinst eller köpa ett nytt lotteri med pengarna.

Men under 90-talet blev denna process enklare, då man skapade så kallade digitala skraplotter. Dessa kunde man enkelt köpa och spela direkt i sitt eget hem. Man behövde inte gå ut för att köpa t.ex. en Triss eller Trissen i sin närmaste butik. Så länge man hade en dator kunde man köpa och spela t.ex. triss lotter online direkt när man kände för att spela en och ha sin chans på en stor triss vinst. Perfekt för de dagar då man inte kommer på något att göra eller då man har långa pauser under jobbet.

Några av de fördelar som kommer med t.ex. en ComeOn skraplott, är att man får den vinst man vinner skickad direkt till sitt spelkonto på sajten. En annan fördel är att varje lotteri som t.ex. ett trioskrap kommer tillsammans med en snygg interaktiv grafik och ljud.

Hos spelbolag som Bettson kan man finna diverse skraplotter i deras lobby. Men det finns även andra spel tillgängliga. Man kan bland annat spela i deras Casino eller Games, men även deras olika spelautomater.

Skrapa en ComeOn skraplott och ta del av de erbjudande som ges. Bland annat får varje ny kund som registrerar ett nytt konto hos t.ex. ComeOn, två gratis skraplotter som man kan spela med på deras hemsida. Dessa skraplotter har ett värde på 40 kr tillsammans och kan leda till en stor vinst.

För att registrera ett konto är det bara att gå högst upp på hemsidan och klicka på länken, Öppna konto, i en orange färg.

Välj din favorit ComeOn skraplott och njut av underhållningen som medföljer.