Du måste prova 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott samt inte blott det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna som finns online på webben. Inte blott attraherande grafik och teman utan de kostar inte mer än du vill göra av med.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, samt ett bra tips för att lära sig hurdan detta spel fungerar utan att riskera några pengar är möjligheten att provspela helt avgiftsfri.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Du har absolut tidigare någon gång skrapat ”pappersskrap” på någon av de ”gamla vanliga bekanta” där du hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive triss-vinster.

Men om du nu vill börja satsa på nätet så behöver du inte vara nervös eller orolig, de flesta spelbolagen (kanske med ComeOn i spetsen) har dels hjälp texter på alla olika spelvarianter och om det inte räcker så kan du mejla alternativt ringa till deras stöd. Det brukar också finnas en online chatmöjlighet som oftast är igång dygnet runt

Om du vill börja med att pröva till exempel 3wow så kan du spela gratis för att begripa hurdan spelet fungerar samt då väljer du först att ”Spela på skoj”. Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dej hemma med hurdan skraplotten fungerar innan du börjar agera riktiga pengar.

När du lite senare är varm i kläderna och börja agera med riktiga pengar är det bara att alternera till detta och så får du välja hur mycket du vill satsa i varje spelomgång.

Sedan gäller det att välja den skraplott som du tror gömmer drömvinsten och börja satsa. För om du väljer rätt kan du skrapa fram och vinna riktigt ordentligt stort. Om du vill draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en ruta i taget, men om du har bråttom (att vinna?) så väljer du ”Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor på en gång till dej.

Tänk dej att du vinner ! då kan du skrapa på vinstfördubblaren och har du turen med dig kan du vinna riktigt ordentligt stort.

Nu ska vi prata de riktigt stora pengarna. Om du skrapar fram rutor med klöver så har du hos till exempel Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i femton års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ’

När du satsar går det att satsa så smått som 5,50 kronor och ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, och ju högre summa du satsar desto större pengar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor är ju inte heller helt fel. Är du så tursam? Kanske måste du som en speciell anka bona opp en turkrona och låta den deltaga!

Som jag skrev tidigare så har alla spelsajter online på nätet, inte blott 3WoW, jättehäftig samt snygg grafik och det gör ju inte spelen mindre attraktiva eller dramatisk, vinner du desssutom 11 miljoner eller de femtiofem tusen kronorna var månad så borde din dag vara räddad.