Dags att sluta satsa på Trisslott

Om jag inte missminner mig var det 1974 som ett amerikanskt bolag lanserade de första skraplotterna. En av grundarna, en forskare hade snickrat ihop ett datorprogram som räknade ut med vilka summor skraplotterna skulle tryckas.

Den första Trisslotten såg dagens ljus. Skrapa fram tre lika summor och du har vunnit detta belopp. Mycket enkelt kan det verka idag med de skraplotter som finns online på annorlunda spelportaler.

Beroende på din ålder så vet du alternativt ingen aning hur den tidens datorer såg ut.
Veritabla bestar som så sakteliga gjorde sina beräkningar.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – världens största trisslott – 10 miljoner i vinst

Mycket har hänt sedan den första Trissen

Men det kan vara intressant att veta att grundarna till företaget hade enorma bekymmer att introducera sina lotter, för i USA var det som i Sverige de olika staterna som styrde lotterierna.

Det verkar som om den typen av aktivitet attraherar bakåtsträvare för detta var ju radikal att kunna se direkt om man vunnit eller icke.
Innan de första Trisslotterna kunde man få avvakta i veckor för att få meddelande via en dragningslista om man vunnit eller icke.

I Sverige har vi det helstatliga Svenska spel som krampaktigt håller sig kvar med sitt monopol. Så utan kreativa svenska företagare som insåg att de behövde inregistrera sina spelbolag utrikes samt begagna Internets möjligheter hade vi förmodligen blott haft den numera Triss (-ta) Trisslotten på papper att kunna skrapa.

Så låt oss ta glimt på hurdan en Trisslott kan se ut online
Trio var från begynnelsen spelbolagets ComeOns egen skraplott för online spel samt skänker briljant höga chanser att vinna. Lotten kostar precis som en vanlig trisslott att anskaffa samt 2 av 5 skänker vinst! Bakom hörnet lurar oxå chansen att bliva miljonär. Som på en vanlig trisslott ska du skrapa fram tre stycken likadana belopp och det är detta belopp du vinner. Med funktionen extraskrapet kan du sedan vinna opp till 10 gånger dessa pengar – Men här slutar alla likheter med den vanliga gamla trisslotten på ark.

Vi börjar jämförelsen här så får vi se i slutet av detta blogginlägg vilken lott du väljer att spela med Svenska Spels Trisslott på papper eller ComeOns Triolott online?

Svenska Spels Trisslott på ark

Gå till spelbutiken, Öppen 8:00 till 18:00
Tag en nummerlapp samt avvakta på din tur i kön
När det är din tur att köpa lotter säg att du är färsking samt fråga om du främst kan få 10 gratislotter. När alla slutat skratta gå hem och anträda från Avstamp åter.

Förvärva det mängd lotter du vill hava, mycket dramatiskt det finns allmänt tre typer i butiken attt välja mellan: Triss, Stortriss och Tian. Notera att ehuru du känner att det är din turdag idag så kan du inte välja hur mycket du vill investera på var lott, det är fasta priser som gäller här; 25, 50 respektive 10 kronor.

Vi får väl antaga att du går hem samt skrapar dän den skyddande latexhinnan i hemmets lugna vrå?

Då ska vi se, om du mot förmodan har vunnit något (se mer om oddsen för detta senare i inlägget) så kan du gå tillbaka till spelbutiken om det var en småvinst (antagligen gör du som de flesta köper nya skraplotter för vinsten och förlorar på dem). Var det en större avans måste du gå till banken eller posta lotten som assurerat (försäkrat) till Svenska Spel. Har du fått en jättevinst “raspa i TV” får du vänta ett litet antal månader på din tur.

Trio skraplott

Oavsett om du är hemma, på bussen, i väntan på flyget; Gå till ComeOns spelportal, den är till skillnad från spelbutiken öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Välj Trio Skraplott

Du behöver inte vara bekymmersam om det är första gången du vill prova på detta spel, börja agera helt gratis.

Gratisspel finns för övrigt för de allra flesta spelen så att man i behärskad och ro kan lära sig alla förslag samt trix hurdan man får ut det mesta av dem.

Alla spelbolagen skänker nya- och återkommanmde besökare annorlunda varianter av bonusar, en bonus på mer än 100% är nuförtiden vanligt. Detta innebär att du dubblar de pengar du har att agera för samt detta i sin tur att du dubblar dina chanser att vinna.

Mycket jobb har lagts ned av spelbolagen att göra en attraherande grafik och ljudeffekter som matchar till respektive spel.

Du kan själv kan bestämma insatsens storlek och därmed ditt chansning, det är inte heller helt fel.

Supporten som ComeOn erbjuder är totalt oslagbar. Alla tänkbara varianter finns, prova att jämföra med Svenska spel om något går fel med din Trisslott !