Bli vinnare på en skraplott online

Att handla sin skraplott på webben blir allt vanligare. Många är vi som gillar att raspa lotter, testa vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om finansiell oberoende levande. Alla antagligen inte skrapar lotter i framtidstro om att inbringa högsta vinsten, men det är totalt klart något vi är flera som fantiserar om.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – en högvinst skraplott online

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år innehar det dykt upp allt fler. Tialotten är nu oxå aktuell, man vinner ej lika stora belopp, men insatssumman är däremot också lägre. De mesta utav oss kan undvara någon tiokronorssedel i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt vis så handlar man först en lott eller ett par (eller fem! ) hos sitt lokala spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot när andra hellre suger på karamellen och i det närmsta genomför en liten akt vid skrapningen. Några skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allt av det översta skrapskiktet är väck, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som genomförbart få reda på om man har dragit en vinstlott alternativt en nitlott.

När man inhandlar sin skraplott online så missar man själva skrapandet, datorn gör jobbet till en. Men man kan fortfarande välja hurdan man önskar skrapa fram sina rutor – en samt en, eller allt genast. Man slipper också sitta och beskåda genom sina rutor för att upptäcka en eventuell avans, datorn meddelar en om man vann.

Man kan inhandla skraplotter på internet på ett flertal hemsidor, t ex svenskaspel. se (här hittar man t ex. Triss skrap), svenskalotter. com samt lyckoskrapet. com. Det finns hurdan många olika sorters skraplotter som helst och man gör klokt i att bese vinstodds, vinstplan samt – ja – lottpris innan man skall spela skraplotter på nätet.

När man fantiserar om ett liv utan finansiell kamp så är det enkelt hänt att man skapar sej en bruk att skrapa lotter. Är man en del old school så antagligen man gillar ritualen att gå ned till spelombuden en given veckodag samt köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hurdan den än tittar på ut – och hoppas att det en attraktiv dag anländer att ge högsta vinsten, eller i alla fall hyfsat mycket slantar.

För modernare folk är det smidigt att få stillgång till sin skraplott på internet, man loggar in på sitt konto samt handlar ina lotter där, man slipper lämna hemmet samt i falla att man vinner så innehar man allaredan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det gäller vilken typ av spelande som helst så är det angeläget att man har kontroll på sej själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett fattning om en så blir småsummor snabbt stora belopp samt den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är exakt efterträdande lott eller spelrunda som har storvinsten. Flera knallar i spelfällan samt får svåra bekymmer – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott på nätet alltemellanåt är så klart noll fara och att få en avlagd spelsumma per vecka är en bäst förslag för att hålla kontroll på sina spelutgifter.