Bli förmögen på Triss skrap

Triss skrap är Sveriges största skraplott och kommer i både enkel och dubbel variant. En av fem lotter bär på avans och dubbellotterna skänker flesta vinstchans än enkellotterna, men de flesta vinster på en Triss skrap lott är förstås små – 25 kronor, 50 kronor alternativt 100 kronor. Triss skrap säljer bäst samt är mest känd utav samtliga skraplotter i Sverige. En simpel trisslott kostar 25 kronor samt en dubbel triss skrap kostar 50 kronor.

Var gryning i TV4: s nyhetssändningar sitter en lycklig själ, förväntansfull före den liveskrapning som han alternativt hon har vunnit på sin triss skrap. Man är garanterad en minimivinst på 50 000 kronor så lyckan är redan total. Maxvinsten är en rafflande belopp på 50 000 kronor i månaden i 25 år. Man är med övriga ord mer än säkrad för livet om man kammar hem högsta vinsten.

Triss skrap omsätter 3 miljarder kronor per år och gör stora vinster. Bara hälften utav summan går tillbaka till spelarna, men det är tillräckligt för att göra flera folk både glada samt rika. Att handla ett Triss skrap alltemellanåt är noll man blir fattig på och spänningen det ger att skrapa en trisslott är antagligen värd pengarna.


Klicka på bilden för triss skrap med bättre odds från svenskt företag

Många kör sitt Triss skrap rituellt, man köper lotten likadana veckodag och samma tidpunkt varje vecka, antagligen innehar man till samt med en strategi för att välja lott ur högen. Sedan skrapar man på sitt eget vis – med omsorg, fyrkant för ruta, eller fort och hetsigt för tillgängliga skrapande överstökat. Vissa skrapar sin trisslott med nageln, övriga med ett mynt och fler övriga med särskilda skrapverktyg. När en del är detaljerad med att raspa dän all kvadratmillimeter av sin trisslott så skrapar andra bara absolut fram siffrorna för att avgöra om man fått vinst alternativt icke.

Det är en mer ruta på en triss skrap, den multiplicerar en möjlig vinst. Denna fyrkant visar antingen x1, x2 alternativt x10. Om man skrapar fram en vinst på 1000: – samt sedan får x10 i extrarutan så vinner man totalt 10 000: -.

Fastän det ju är en särskild känsla med en fysisk Triss skrap, en lott som köpes hos ens spelombud, så blir det allt mer populärt att skrapa trisslotter virtuellt, antingen online eller igenom prenumeration till mobilen.

Man behöver vara 18 år för att spela Triss skrap därför att Svenska Spel, som håller i Triss, tar sitt förpliktelse för ansvarsfullt spelande och för att bekämpa spelmissbruk.

Innehar man svårt bekymmer med sitt spelande och köper för flera trisslotter för ofta, så finns det hjälporganisationer att vända sig till. Det är enkelt att hamna i fällan där man antar att storvinsten bara finns ett enda Triss skrap dän.