Bara studera om det alternativt vinn pengar själv

På spelbolagets ComeOnshemsida kunde man förinte så länge sedan läsa “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott- vinsten på en spelautomat på internet är 109 miljoner kronor, som vanns av en spelare på ComeOn.com på spelet “Mega Fortune”. Pengarna betalades ut till en anonym lirare i Norge den 24 september 2011.”

När vinnaren, en student från byn Hordaland i Norge, blev kontaktad berättade han att han promenerade hem efter en kväll ute, kollade film och provade några spel på ComeOn.com eftersom han inte kunde sova. Morgonen därpå var han 109 000 000 kronor rikare.

Efter sin megavinst på Mega Fortune fick den unga vinnaren ekonomisk rådgivning och andra bra tips från spelföretaget ComeOn.com.

“Jag besökta Malta och såg hur ComeOn bedrev sin verksamhet. Företaget har varit väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. ”


Klicka på bilden för att komma till ComeOns Erbjudande

Vinn Pengar?

Så nog går det att vinna mycket stora belopp vid spel online bland annat på de olika varianterna av skraplotter. Visst det är ett lotteri, man ska ha mycket tur, men det går också att vara lite strategisk. Ett av de mest populära skraplotterna idag hos olika spelföretag är utan tvekan 3wow som ofta har jackpottar på upp till 10 miljoner kronor eller mer. Men innan du går ut online till något spelportal för efter att ha läst detta står det skrivet i din panna “Vinn pengar” ett antal små trix.

En bra idé kan vara att kolla oddsen hos olika spelbolag

Vem har de bästa oddsen, Svenska Spel eller exempelvis ComeOn?
Här gäller inga chanser, det finns bara en säker vinnare om man ser till dig som lirare – det är ComeOn. Ser man däremot till spelföretagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av pengarna själva.

ComeOns skraplotter innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns bara 418 252 vinstlotter, medan Trio har hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebär att 36, 5% av Trio- skraplotterna ger vinst – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden diger.

I en batch på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medan Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.
Så det verkar som om Svenska Spel vill behålla merparten av spelade pengar själva

Satsa gratis

Spelbolagen erbjuder chansen att spela gratis på nästan alla sina kategorier av tävlingar och lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade spelautomater med mera. Så skrapa gratis först för att bli varm i kläderna.

Du bestämmer själv insatsen.

I motsats mot vanliga skraplotter på papper som Triss, Stortriss, Lotto så bestämmer du själv insatsen på skraplotten du spelar på. Detta innebär givetvis att ju större insats – större chans att vinna de stora pengarna.

Strategiskt

Som du vet så vinner man inte pengar vid varje ny skraplott, så ett sista tips, prova med en mindre insats ett antal gånger (du bestämmer själv hur mycket is i magen du ska ha) för att sedan höja insatsen när din magkänsla säger att “Nu är det dags! ”

Skönt att veta att du inta bara vill läsa om dem som vunnit pengar.

Nu är det dags för för dig att att gå ut online och tjäna pengar.