Att vinna på Triss gör drömmar till verklighet

En enorm fantasi för de allra mesta av oss är att vinna på Triss. Ett stort tillskott i kassan utan större möda är vad de allra flesta av oss antar tillverkar lyckan fullkomlig. Många önskar resa, handla ny automobil eller båt, investera slantar för framtiden, donera pengar till bättre behövande, börja ett företag, modernisera garderoben… acceptera, möjligheterna är i själva verket oändliga när det handlar om att sätta sprätt på pengar.

Vinna på Triss

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare känts som avlägsna fantasier, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetstagare som dag ut samt dag in följer samma rutiner och lever på samma budget. Dröm blir till realism.


Vinna på Triss? Klicka på bilden för att spela hos svenskt bolag med kanonodds

Att vinna på Triss är egentligen ganska enkelt, ca var femte bit ger vinst. Dock så är de flesta vinster små, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju ej direkt miljonär av att vinna 25 kronor på Triss.

Vill man kamma hem större vinster så är det desto svårare, för de är rara. Har man lycka så skrapar man fram tre TV-rutor som innebär att man får ytterligare en lott att raspa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor samt högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster får man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler.

För flera är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade alldenstund det inte bara skänker en en mängd slantar utan även stabilitet och bestämdhet för flera år framöver. En miljon kronor är beklagligtvis lättare än man kan tro att placera sprätt på, men en stabil extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år samt ungefär hälften av denna summa går tillbaka till spelarna. De som absolut kan anföra sej vinna på Triss är alltså spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det är såklart fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest berömda. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men oxå på samtliga de kittlande reklamerna man tittar på i samhället, vem minns t ex. inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det! »? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor samt skänker vinst på upp till 200 000 kronor. Tialotten innehar alltså lägre kostnad än Triss, men oxå lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att köpa dessa små skraplotter om och om igen. Många gör det rituellt varje dag, vecka eller månad, medans övriga gör det alltemellanåt, när de får ett infall. Vissa gör det i par, andra för sig själv. Ett litet antal gillar att skrapa virtuella lotter online medan övriga föredrar de klassiska papperslotterna. Hurdan man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar samtliga som lirar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.