Något av allt du bör kunna om att spela skraplott online

Kan man ha förtroende på spelbolagen och spela skraplott online?

Om du inte spelat på skraplott online kan det vara en aning nervöst att satsa pengar över nätet samt sedan vara osäker på om vinsterna verkligen betalas ut.
Svaret på frågan måste bli, att joo, det kan man.


Klicka på bilden för ComeOns Skraplott on-line jippo

Åtminstone de “svenska” som är baserade på Malta. De kontrolleras både vad gäller tekniken samt att allt sköts korrekt. Om inte dras deras spellicens in med omedelbar effekt.

Men ett tips; Om du hittat ett nytt spelbolag du är osäker på, sök på deras namn på Google för att läsa eventuella kommentarer.

Du kan vara bestämd på att folk är rappa att lägga ut recensioner om de blivit lurade på något fason.

Spela gratis, stämmer det?

Jo, man kan spela totalt gratis så länge man vill samt gitter på de allra flesta spelen. Man spelar ”På skoj” med låtsaspengar.
Gratisspelen finns för att folk som inte spelat på de annorlunda spelen tidigare ska hava en chans att bilda sig dem och prova på utan att chansa några pengar. När besökarna sedan är “varma i kläderna” är det dags att anträda spela med riktiga pengar.
Men de som önskar att man kan spela gratis med låtsaspengar och sedan plocka ut eventuella vinster i reda pengar blir besvika.

Satsar man 0 kronor så kan man vinna 0 kronor.
nästan alla spelen kan man spela gratis har jag sett, de vinsterna kan
Det är givetvis också ett sätt för spelbolagen att locka folk att anträda agera, men likväl en jättebra funktion så att nya lirare inte behöver vara nervösa.

Men numera finns kampanjer där du kan få ett mindre mängd skraplotter att agera online för helt gratis samt minsann ta ut pengarna du vinner.

Ball bonus

Jo, det kan man faktiskt anföra. Över 100% i bonus när du sätter in pengar på ett nytt spelkonto. Sätt in 4 ooo kronor samt vips så har du 8 000 att agera för.
Alla spelbolagen erbjuder annorlunda former av fantastiska bonusar, en del av dem till samt med mer än 100% på insatt belopp. Men folket bakom spelbolagen är långt ifrån dumma, alla bonusar finns för att agera skraplotter för, de är inte vinster som kan plockas ut.

Men å andra sidan kan man vinna med hjälp av dessa “bonuspengar”.

Du får surfa runt en aning bland olika spelsajter för det kan vara mycket snåriga regler kring detta.

Lite om bonusregler som kan vara bra att veta. Men dessa varierar emellan bolagen och mellan annorlunda spel.

Såhär kan det funka:
Anta att du får 100% belöning samt sätter in 500 kronor. Nu har du 1 000 kronor på ditt konto samt spelbolaget har, låt oss säga 15 gånger omsättningskrav på sin bonus.
Det innebär att du skall omsätta in 15 gånger 500 kronor eller rakt av 7 500 kronor innan du kan plocka ut din belöning från kontot.

Mestadels skapar spelbolagen ett par konton, ett för satsade pengar och vinster och ett för bonuspengarna för att skilja dem åt. Ger en lätt överskådlig bild av hur mycket du har att spela för och även bra för spelbolaget.

För krångligt med belöning?

Dina vinster går rakt in på ditt konto för vinster så dem kan du alltid plocka ut alternativt agera skraplott online för, resten kan du glömma och ägna dig till att vinna mycket istället.

God tur!