Du måste prova 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott samt inte blott det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna som finns online. Inte blott attraherande grafik och teman utan de kostar inte mer än du vill göra av med.

Reglerna för att satsa på skraplotter 3Wow är mycket enkla, samt ett bra förslag för att lära sig hur detta spel funkar utan att riskera några pengar är möjligheten att provspela helt avgiftsfri.

Du har säkert tidigare någon gång skrapat ”pappersskrap” på någon av de ”gamla vanliga bekanta” där du hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive triss-vinster.

Men om du nu vill börja satsa online på internet så behöver du inte vara nervös alternativt bekymrad, de flesta spelbolagen (kanske med ComeOn i spetsen) har dels hjälp texter på alla olika spelvarianter och om det inte räcker så kan du emejla eller ringa till deras support. Det brukar också finnas en online chatmöjlighet som oftast är igång dygnet runt

Om du vill börja med att pröva exempelvis 3wow så kan du satsa gratis för att begripa hurdan spelet fungerar och då väljer du först att ”Spela på skoj”. Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dig hemma med hurdan skraplotten funkar före du börjar spela riktiga pengar.

När du en aning senare är varm i kläderna samt börja spela med riktiga pengar är det bara att alternera till detta samt så får du välja hur mycket du vill investera i varje spelomgång.

Sedan gäller det att välja den skraplott som du tror gömmer drömvinsten och börja spela. För om du väljer rätt kan du skrapa fram och vinna riktigt ordentligt stort. Om du vill draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en ruta i taget, men om du har bråttom (att vinna?) så väljer du ”Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor på en gång åt dej.

Tänk dej att du vinner ! då kan du skrapa på vinstfördubblaren samt har du turen med dej kan du vinna riktigt ordentligt stort.

Nu skall vi prata de riktigt stora pengarna. Om du skrapar fram rutor med klöver så har du hos exempelvis Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ’

När du satsar går det att satsa så lite som 5,50 kronor samt ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, samt ju högre summa du satsar desto större pengar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor är ju inte heller helt fel. Är du så tursam? Kanske måste du som en speciell anka putsa opp en turkrona och låta den vara med!

Som jag skrev tidigare så har alla spelsajter på internet, inte blott 3WoW, jättehäftig och attraherande grafik och det gör ju inte spelen mindre attraktiva alternativt spännande, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de femtiofem tusen kronorna varje månad så borde din dag vara räddad.